Zoeken naar te geschapen

Uw zoekactie voor te geschapen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

POEPIE 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mijn kontje snakt om een piemel
Welke groot geschapen nette man wil eens goed gepijpt worden en nadien bereden ...tot ie een explosie van genot ondervind ! Ik reageer juist op personen die me een foto sturen van hun piemel ...daar ik zo kan controleren als ie groot genoeg is ...want klein komt er bij mij niet in ! Liefst dan ook geschoren aan je sigaartje ...ik heb niet graag haarin mijn mond ..  
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt.  

Biman zoekt top xl
frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
lekker seksen
Goede morgen, ik geile bi man, discreet, geschoren, gbbs en hou van nette propere mensen. Zoek lekkere wederzijdse verwen date, waarbij veel kan pijpen, rimmen, tongen, neuken, vingeren, masseren.............. afijn alles wat het leven mooi maakt. Ik 184/89 normaal geschapen, en verplaats. Ook zin? reageer met stats wat je wil en waar je ontvangt. Met meerdere is ook zeker geen probleem. Op flauwe kul moet je geen reactie verwachten, ben serieus verwacht dit ook.xxx  
Billy 49 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Welke gast tot 35 is groot geschapen en wil zich laten leegpijpen
Welke gast is groot geschapen en wil zich laten leegpijpen. Klaarkomen in men mond kan en mag. Ik kan vrij ontvangen zeer discreet.Enkel voor gasten tot 35j die groot geschapen zijn. Aub geen fakers of zeveraars  
gisteren
johan 51 jaar Limburg - Lommel
voor morgenavond
Welke slanke, verzorgde en klein geschapen (liefst 65-plus) man ziet het zitten om me morgenavond te komen neuken (bij voorkeur zonder condoom) en in me klaarkomen. Heb hierin nog geen ervaring, Is voor mij dus de allereerste eerste keer. Ben zelf 51 jaar en slank gebouwd.  
gisteren
Just me 43 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie deze avond zin in pijpbeurt of neukbeurt
Hey ik slanke jongeman van 187 cm voor 73 kilo en 16 cm. Wie deze avond zin om zich te laten leegzuigen door me, eventueel wil ik wel eens geneukt worden als je rustig aan doet en niet te groot bent geschapen. Ik kan ontvangen  
gisteren
Dromer 49 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar bi man van 65+ die mijn droom laat uitkomen
Hallo, Ik ben een verzorgde man van 49j 185 89 en 14x4 en ik zoek namelijk een bi man van 65+ en groot geschapen die mij kan ontvangen. Al een tijdje droom ik om eens een grote piemel van een oudere man in mijn hand te hebben en daar eens mee te spelen tot hij spuit. Daar wordt ik telkens geil van als ik er van droom. Uiteraard mag je ook met de mijne spelen. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan dus ik heb geen enkel ervaring. Reageer met je stats en foto van je grote piemel. Discretie en hygiëne staat hoog aangeschreven.  
Bram 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
rukdate &........
Hoi, ik ben eigenlijk hetero (1m85, 18 cm, zie foto), maar sporadisch eens zin in 'iets anders'. Mijn voorkeur gaat uit naar een rukdate. Ik kom bij je langs, doe mijn kleren uit en begin met mezelf te spelen terwijl jij hetzelfde doet, als de klik/geilheid toeneemt, kunnen we elkaar eventueel een handje helpen. Pijpen kan eventueel ook, maar hou het graag safe, dus met condoom. Graag max 55j, sportieve look en groot geschapen is een +. Graag reactie met foto (mag anoniem, vooral geïnteresseerd in je body/pik).  

rukdate &........
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt.  

Biman zoekt top xl
Piet 64 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Senior zoekt senior
60plusser hetero in relatie maar met weinig ervaren bikantje zoekt een oudere man om elkaar eens met handje te verwennen. Oraal heb ik geen ervaring maar met een echte klik sta ik open om elkaar eens gretig af te zuigen. Man moet wel ook ouder zijn (65+, 70plusser) en moet dik geschapen zijn, niet besneden, en geen kale pik. Wie heeft zin? Stel jezelf voor en hopelijk kunnen we samen genieten van een zaadlozing.  

Senior zoekt senior
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10